Salvador Allende -instituutti

Posted by: Markus Törnqvist 11 years, 6 months ago

(0 comments)

Mises-instituutin salainen sisäpiiri kokoontui Himmlerin ja Speerin inspiroimana sisustettuun kabinettiinsa pohdiskelemaan vapautta. Lukijoille tulee varmasti ilouutisena seuraavat päätökset.

Keskustelimme laajasti talouden vapaudesta etenkin Chilessä. Koska Pinochet harjoitti uusliberaalia talouspolitiikkaa, ei hän selkeästi voinut olla suorittamatta kansanmurhia. Tästä seuraa looginen johtopäätös, että Allenden marxilaiset näkemykset ovat kansantaloudelle ja -terveydelle parempi tie. Aiomme tästä lähtien kutsua itseämme Salvador Allende -instituutiksi ja ottaa aktiivisen roolin reaalipolitiikassa. Yhteistyö alkaa Vasemmistonuorten kanssa, etenkin punavihreän siiven kanssa.

On myös päivänselvää, että täystyöllisyys on ihmisen perusoikeus, siinä missä esimerkiksi sananvapaus. Kuten kaikkia muitakin oikeuksia, niitä täytyy säännellä vahvasti - eihän se käy päinsä, että joku harjoittaisi sananvapauttaan valtiovallan kritisoimiseen. Naurettava ajatus!

Täystyöllistyminen, kuten demokratia, on liian tärkeä asia jätettäväksi sattuman varaan. Allende-instituutti aikoo esittää Eduskunnalle seuraavaa toimintaohjelmaa:

  1. Yksityisyritysten kriminalisointi
  2. Perustulo - Tonni käteen ja Massit massoille
  3. Koulutuksen ja muiden elintärkeiden toimintojen välitöntä sosialisointia valtion monopoleiksi

Yrittäjyys on vain yksi työllistymisen muoto, mutta koska kaikki eivät voi olla yrittäjiä, johtaa se välittömästi luokkayhteiskuntaan ja proletaarin sortamiseen. Vain harhautunut itävaltalainen voi sanoa, että yrittäjä luo työpaikkoja muille kun kyse on päivänselvästi palkkaorjuudesta. Etenkin Israel Kirzner on väärässä väittäessään, että yrittäjä, tai entrepreneuri, koska nämä sofistiset elitistit käyttävät sivistyssanoja tavallisen ihmisen sumuttamiseksi, ratkovat ongelmia ihmisten elämästä. Tämän takia on parempi, että valtio ottaa ohjat toiminnasta. Vain valtio voi tietää kaiken kaikista ihmisistä!

Nykyinen sosiaaliturvajärjestelmä ei toimi. Pahat uusliberaalit kuten Niinistö, Katainen ja Sarkozy varmistavat kansojen ikuisen köyhyyden ja niin matalat verot rikkailta, ettei ole enää varaa tulonsiirtoihin. Tämän takia on tärkeää verottaa rikkaat matalimman tuloluokan tasolle.

Suomen kouluissa on yhteiskuntaopin ja talouden opetus melko hyvällä mallilla. Liberalismia ei juurikaan opeteta ja valtion rooleihin luetaan talouden sääntely. Tätä voidaan onneksi viedä pidemmälle. Natsi-Saksasta opimme koulu-univormujen tärkeyden yhteisen solidaarisuuden pönkittämiselle. Vaihtoehtohan olisi kammottava. Hollannissa on tiettävästi kouluja, joissa piikitetään kannabis sativa -huumetta välitunneilla opettajien ohjauksen alla.

Muita huomioita

Haluaisimme Markan takaisin, jotta voimme devalvoida valuutan kilpailukykyiselle tasolle sen jälkeen kun teollisuus on tasoittunut oikealle tasolle. Sen jälkeen, luopiot ja muut maanpetturit karkaavat ulkomaille, tai teloitetaan hätälain alla Kontulan ostoskeskuksen muureja vastaan. Puuteollisuus elvytetään kasvattamalla koivuja joukkohautojen päällä.

Koska ainoaan isänmaalliseen valuuttaan, jonka puolesta veteraanit (Kiitos 1939-1945) niin urheasti kuolivat (RIP), palaaminen on mahdotonta, on ratkaisuja haettava muualta.

Kokonaisvaltainen maailmanlaajuinen valuutta, jota jopa Keynes ehdotti, on toinen ratkaisu. Jos Euroopan Unionista kasvatetaan pan-globaali imperiumi, eivät luopiot voi karata mihinkään Brysselin valvovan silmän alta. Tosiaankaan ei aurinko tule koskaan laskemaan Euroopassa!

Yhteiskuntajärjestystä valvotaan provinsiaalisten valvojien alla. Tämähän toimi Rooman aikoihin, joten miksi ei tänään? Internetiäkin voidaan sensuroida. Kriminaalia toimintaa kuten psykedelisistä huumeista lukeminen Wikipediasta ei tule suvaita ollenkaan.

Ihminen ei ole rationaalinen eläin, toisin kuin prakseologia-uskonto väittää. Ihminen kieltämättä pyrkii aina toimimaan itsensä ja läheistensä hyväksi, mutta tämä on mielestämme paha asia. Vain poliitikko ja virkamies on riittävän puhdas harjoittamaan tätä ihmisen toimintaa. Tavalliset ihmiset voivat hakea virkaan, jos haluavat harjoittaa rationaalisuutta.

Ei ole mitään syytä tavallisen ihmisen myöskään kantaa asetta. Jos hän tämän haluaa tehdä, voi hän liittyä hyökkäysjoukkoihin tai poliisiin. Aseet ovat omiaan valtiovallan kumoamiseen, eikä sitä voi sallia harhautuneille anarkisteille, toisinajattelijoille, luopioille tai maahanmuuttajille.

Tämän, ja muidenkin asioiden, takia on tärkeää, että elämää kontrolloidaan. Mitä siitäkin tulisi, jos joku haluaisi rakennuttaa lähiömetsän reunalle ostoskeskuksen palvelemaan paikallisia asukkaita, mutta kokonainen kastemato-laji kuolisi sukupuuttoon? Tällainen eläinvihainen mielivalta on kitkettävä pois.

Jos ei sakot ja kastematojen ympärille pystytetty piikkilanka-aita toimi, valonheittimineen, voidaan veronmaksajia vangita ja soveltaa tuttuja ja turvallisia eheytysmenetelmiä kuten sähköshokkeja ja insuliinia. Hehän sen maksavat veroissa, joten saavat rahalleen vastinetta. Kaikki voittavat.

Uuden ideologiamme kulmakivi on, että asioiden luonnollinen järjestys on luonnotonta.

Se, että ihmisillä on erilaisia ominaisuuksia ja kykyjä, jotka soveltuvat eri asioihin on sietämätöntä. Tämän takia esimerkiksi asevelvollisuus tulee laajentaa naisiin ja neliraajahalvaantuneisiin. Naiset voivat nylkeä upseerien metsästämiä kauriita hansikkaiksi ja neliraajahalvaantuneet voivat huutaa tulikomentoja tulilinjojen takaa.

Metsästetty liha heitetään luonnollisesti pois. On päivänselvää, että militantti veganismi on ainoa terveellinen ruokavalio. Ravintoympyrä tulee koostumaan pääasiassa hiilihydraateista ja gluteenista. Olemme ylpeitä siitä miten joukkomme ruokitaan sodassa EU-skeptikkoja vastaan. Olihan Hitlerkin kasvissyöjä!

Haastattelimme postuumisti tohtori Josef Mengeleä ja Ior Bockia ouija-laudan avulla. Molemmat myönsivät, että mm. sissijuustossa on kaikki tarpeelliset hivenaineet ja proteiinit ihmisen (ei sisällä toisinajattelijoita, juutalaisia tai muita eläimiä) elintoimintojen ylläpitoon.

Vahva sukupuolten välinen segregaatio hyökkäysvoimissa on omiaan kyseenalaistamaan heteronormatiiviset ajatusmallit. Enää ei tapahdu naisten epätasa-arvoa eikä miehiin kohdistuvaa perheväkivaltaa. Lapset keinohedelmöitetään frenologisin ja eugenistisin perustein ja luovutetaan adoptoitaviksi vähintään neljä vuotta tutkimuksen alla olleille homopareille. Polyamorisia kommuuneja tutkitaan vähintään viisi vuotta, vähemmällä ei voi olla varma riittävästä normatiivisuuden puutteesta.

Myös yksityisauton saaminen on tarveharkintaista. Tutkimme hieman Itä-Saksan mallia ja meille ilmeni, että Trabantin odottaminen on sielulle terveellistä. Kaikkihan tosin tietävät, että Trabant ei ollut kovin hyvä auto. Uuden solidaarisuusveromallin avulla voimme tehdä asiat paremmin!

Autoluvan saamiseen liittyy luonnollisesti ehtoja. Tavoitteena on, että autoluvan saavat vain bussikuskit. Koska valtion taksimonopoli keskittyy virkailijoiden elintärkeän työn helpottamiseen, ei tulla lupia myöntämään tavallisille ihmisille.

Yksityisautoja tullaan tosin siirtymäajan aikana myöntämään myös lapsiperheille. Eihän näitä muutoksia voi tehdä liian nopeasti, kuten Naomi Klein meille opetti!

Pitkän jonotuksen ja tutkimuksen jälkeen voidaan perheelle siis myöntää auto.

Eikä mitään Trabanteja, vaan jotakin ekologista. Uskoaksemme Toyota Prius on tällä hetkellä saastuttavin hyväksyttävä auto. Ennen kuin Japani valloitetaan Euroopan Unionin rakastavaan imperiumiin, on hinta sen verran suuri, että autoa tarvitsevien perheiden tarpeita subventoidaan veroista.

Yksi perusedellytys on hyökkäysjoukoissa ajettu ajokortti. Koska neliraajahalvaantuneita ei saa syrjiä, panostamme ajatusten voimalla ohjattavien autojen kehittämiseen merkittäviä määriä resursseja. Ennakoimme, että Valtion Rajatieteiden Tutkimuslaitos saa laitteen valmiiksi Priuksiin asennettavaksi vuoteen 2014 mennessä.

Tänä aprillipäivänä koittaa uusi aamunkoi!